"Αυτογνωσία κύκλος ψυχής" 

                                                             Ανάπτυξη  &  Εξέλιξη 

  

Θεραπευτικό πρόγραμμα 25 €

Η Orbis anima δημιούργησε ένα θεραπευτικό πρόγραμμα όπου ο σκοπός του είναι να δώσει την ευκαιρία σε ανθρώπους που δυσκολεύονται οικονομικά να μπουν σε ένα ψυχοθεραπευτικό πλαίσιο χαμηλού κόστους. Απευθύνεται σε: *φοιτητές (προσκομίζεται το φοιτητικό τους πάσο)

*ανέργους (αποδεικνύεται με την κάρτα ανεργίας τους)

* άτομα με χαμηλό ετήσιο εισόδημα κάτω των 6.000 €

Σε περίπτωση δυσκολίας πρόσβασης η συνεδρία γίνεται μέσο skype ή τηλεφωνικά.

Η συνεδρία έχει διάρκεια 1:15 και το κόστος είναι στα 25 €

  • Διαχείριση περιπτώσεων : Υπηρεσίες που βοηθούν έναν ενήλικα, παιδί ή έφηβο . Ατομικές συνεδρίες.
  • Φαρμακολογική διαχείριση : Υπηρεσίες για τη θεραπεία σημείων και συμπτωμάτων ψυχικής ασθένειας μέσω της χρήσης και διαχείρισης ψυχοδραστικών φαρμάκων. Οι υπηρεσίες παρέχονται από ιατρό ή άλλο επαγγελματία συνταγογράφησης.
  • Συμβουλευτική (Γνωστική Συμπεριφορική Θεραπεία) : Υπηρεσίες για τη μείωση των συμπτωμάτων ψυχικής ασθένειας και την αύξηση της ικανότητας άσκησης δραστηριοτήτων καθημερινής ζωής. Οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν ατομική, οικογενειακή και ομαδική θεραπεία CBT και αποκατάσταση ή σχεδιασμό θεραπείας για τη βελτίωση της ανάρρωσης και της ανθεκτικότητας
  • Συμβουλευτική (Cognitive Processing Therapy) : Υπηρεσίες για τη μείωση ή την εξάλειψη συμπτωμάτων μετατραυματικής διαταραχής στρες σε ενήλικες. Οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν ατομική θεραπεία CPT και ανάκτηση ή προγραμματισμό θεραπείας για τη βελτίωση της ανάρρωσης και της ανθεκτικότητας.
  • Εκπαίδευση και υποστήριξη φαρμάκων : Υπηρεσίες για την παροχή πληροφοριών σχετικά με τα φάρμακα και τις πιθανές παρενέργειές τους.
  • Υπηρεσίες Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης : Υπηρεσίες που βοηθούν ένα άτομο να αναπτύξει και να διατηρήσει σχέσεις, επαγγελματικά ή εκπαιδευτικά επιτεύγματα, ανεξάρτητες δεξιότητες διαβίωσης και στέγαση. Οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν κοινωνικές, εκπαιδευτικές, επαγγελματικές, συμπεριφορικές και γνωστικές παρεμβάσεις που παρέχονται από την ομάδα θεραπείας ενός ατόμου.
  • Εκπαίδευση και ανάπτυξη δεξιοτήτων : Εκπαίδευση για να βοηθήσει ένα άτομο με σοβαρά συμπτώματα ψυχικής ασθένειας να αποκτήσει και να βελτιώσει τις δεξιότητες για να συμμετάσχει επιτυχώς στην κοινότητα.

Online κράτηση

Κλείστε τη συνεδρία σας εγκαίρως. Η κράτησή σας θα επιβεβαιωθεί μέσω email.